Закарпатцям нова патрульна міліція «не світить»

У Міністерстві внутрішніх справ обіцяють до кінця року таку службу лише у всіх містах-мільйонниках.

 

Старт роботи нової патрульної міліції у Києві планується вже у середині червня. До кінця 2015 року такі служби будуть у всіх містах-мільйонниках України. Про це заявив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков сьогодні на засіданні уряду.

- У квітні місяці розпочнеться прийом заяв у патрульну поліцію в Одесі, в червні ми запустимо патрульну службу в Києві. Літом ми почнемо приймати заявки в Дніпропетровську, Львові і Харкові. В серпні - перша дата запуску патруля в Одесі. Далі до кінця року всі міста-мільйонники країни будуть покриті новою патрульною службою, - зазначив Міністр внутрішніх справ України.

- На сьогодні ми завершили прийом і обробку заявок на участь у новій патрульній службі і ми мали рекордні цифри - ми отримали 33 тис. анкет конкурсантів, що показує високий інтерес суспільства до цього інституту, який ми формуємо, - зазначив очільник МВС.

За його словами, з 33 тис. осіб, які подали заявку, всього 914 - діючі співробітники МВС, і 313 - співробітники ДАІ.

- Середній вік - від 21 до 35, базовий - з 24 до 29 років, - це люди, які будуть працювати. З них 35% - це жінки. Переважна більшість - 73 % патрульних будуть мати вищу освіту. - заявив Арсен Аваков, повідомили з прес-служби МВС України.

 

11 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів