Інтерактивний танцювальний перфоменс заполонить Ужгород!

Це захоплююче дійство складатиметься з кількох блоків і дасть можливість всім учасникам дійства не тільки насолодитися крутезними танцями, але й відірватися по повній і самим.

 

В Ужгороді Студія сучасного танцю «Бліц» вперше презентує новий проект – грандіозну хіп-хоп вечірку «Ghetto Groove»! Оцінити весь кайф хіп-хоп культури та відірватися по-справжньому ужгородці зможуть 28 березня о 21:00 в Спорткомплексі «Юність». Разом з «Бліцом» качатимуть DJ Jaco, DJ Kool D, DJ Tudor та MC Dzen. Учасники колективу запросили на вечірку навіть свого друга з Камеруну – нові пісні представить співак Kicka.

Інтерактивний танцювальний перфоменс від «Бліцу» складатиметься з кількох блоків і дасть можливість всім учасникам дійства не тільки насолодитися крутезними танцями Студії, але й потанцювати самим. Бліцівці радять для цього обов’язково слідувати дресс-коду і підібрати одяг, притаманний представникам хіп-хоп культури, а особливо – взуття без підборів. Пригощає – «Eat Me Cafe».

Вартість квитків за попереднім продажем – 55 грн., на вході – 70 грн.

Квитки на вечірку можна придбати, зателефонувавши по тел.: 050-372-23-23.

Більш детальну інформацію буде оприлюдено згодом, у наступних публікаціях та на веб-ресурсах «Бліцу» www.blitz.uz.ua, https://www.facebook.com/Blitz.sst, http://vk.com/iloveblitz. Довідки за телефоном: 0501011719.

 

17 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів