Голова Закарпатської ОДА вважає, що питання сумісництва не є сьогодні актуальним

Відповідаючи на питання журналіста, чи встигне голова Закарпатської ОДА до 9 березня скласти з себе депутатські повноваження, В.Балога відповів, що це питання не є зараз актуальним. "Абсолютно не є актуальним, на якій посаді перебувати".

 

Губернатор Закарпаття також впевнений, що питання ?попадання до парламенту? втратить свою актуальність і в 2006 році. Сьогодні ж ?не важливо, бути чи не бути депутатом. Ми почина?мо жити в новій державі і сьогодні не ? важливим, щоб бути і депутатом, і главою адміністрації?, сказав В.Балога.

Нагада?мо, що л ише одинадцять депутатів, які перейшли на роботу органів виконавчої влади, написали заяву про складення депутатських повноважень. Про це повідомив голова регламентного комітету Валентин Матв??в. За його словами, заяви написали Роман Безсмертний, Олександр Баранівський, Павло ?гнатенко, Роман Зварич, Вячеслав Кириленко, Юрій Луценко, Микола Томенко, Олег Рибачук і Олександр Третяков

При цьому, за словами Матв??ва, із 16 депутатів, обраних по одномандатних округах, написав заяву про складення повноважень тільки Зварич. Він наголосив, що комітет рекомендуватиме голові парламенту звернутися до апеляційного суду Ки?ва для вирішення цього питання у судовому порядку.

Скласти з себе депутатські повноваження сумісників закликав також Президент України В.Ющенко.

"Вісник"

 

01 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів