Проти керівників закарпатських перевізників порушено кримінальне провадження

Рішення про відмову закарпатцям у пільгових перевезеннях було незаконним, стверджують у прокуратурі. 

 

За матеріалами та вказівкою прокуратури Закарпатської області, прокуратурою міста Ужгород 27 березня, розпочато кримінальне провадження стосовно службових осіб ВАТ «Закарпатавтотранс» за фактом зловживання повноваженнями службовою особою юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми, повідомляють із прес-служби прокуратури Закарпатської області.

Мова йде про ситуацію, коли службовці ВАТ«Закарпатавтотранс» незаконно обмежили, а в окремих випадках, відмовляли у реалізації пасажирських квитків пільговим категоріям громадян автобусним транспортом загального користування.

Внаслідок таких протиправних дій грубо порушено права незахищених верств населення, для яких нормативно-правовими актами гарантовано безкоштовний проїзд, що у свою чергу підриває авторитет органів державної влади та місцевого самоврядування, а відтак, заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам окремих громадян  та державним інтересам.

Відомості про вказане кримінальне правопорушення з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 3641  КК України внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування.

 

27 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів