Сьогодні в Ужгороді «Бліц» покаже найкращі вуличні танці

Відбудеться вже другий концерт-вечірка, присвячений чвертьвіковому ювілею студії сучасного танцю.

 

Студія сучасного танцю «Бліц» запрошує всіх на другий концерт, присвячений 25-річчю колективу – цього разу це хіп-хоп вечірка «Ghetto Groove»! Відбудеться вона 28 березня о 21:00 у Спорткомплексі «Юність». Що ж цікавого «Бліц» покаже цього разу?

Якщо грудневий концерт «BEAU MONDE» подарував глядачеві казкову феєрію з театральними постановками, то нині «Бліц» зосередився на вуличному танці. Глядач побачить 17 найкращих танцювальних номерів не тільки у стилі хіп-хоп: бліцівці танцюватимуть і хаус, і денсхолл, і хіп-хоп хіллс та навіть вакінг! Це буде така пригода!

Глядачі теж зможуть відірватися на повну! І в цьому «Бліцу» допоможуть найкращі ужгородські ді-джеї Jaco, Kool D, Tudor. Гарна вечірка не відбудеться без потужного MC, тому бліцівці запросили нового для Ужгорода шоумена – MC Dzen. До вечірки долучиться і репер Kicka!

Концерт-вечірка триватиме декілька годин, протягом яких ССТ «Бліц» у кілька блоків продемонструє свої запальні танці, а у паузах між цими блоками танцпол зможуть зайняти глядачі. Бліцівці радять для цього слідувати дресс-коду і підібрати одяг, притаманний представникам хіп-хоп культури – широкі або обтягуючі штани, кросівки чи кеди, а також яскраві крутезні майки.

Пригощатиме «Eat Me Cafe». Афтепаті – у нічному клубі «Панорама».

Вартість квитків за попереднім продажем – 55 грн., на вході – 70 грн. Квитки можна придбати в «Eat Me Cafe», а також зателефонувавши за номером: 050-372-23-23.

Більш детальну інформацію можна знайти на веб-ресурсах «Бліцу» www.blitz.uz.ua, https://www.facebook.com/Blitz.sst, http://vk.com/iloveblitz. Довідки за телефоном: 0501011719.

 

28 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів