Шуфрич, Різак і Балога зустрілися, поговорили та виявилися дуже задоволеними результатами зустрічі

Як повідомляє visnyk.info народний депутат України Н.Шуфрич залишився задоволеним результатами зустрічі із головою Закарпатської облдержадміністрації Віктором Балогою, яка відбулася сьогодні і в якій брав також участь екс-губернатор Закарпаття, секретар обкому СДПУ(О) Іван Різак.

 

Про це нардеп сказав журналістам місцевих ЗМ? одразу по її закінченні. ? Наша розмова стосувалася унеможливлення тиску на людей за політичними поглядами. На жаль, факти такі ? і не надавати їм належної уваги було б нечесно. Останній приклад ? переслідування та тиск на працівників обласної газети ?Вісник?, яку важко запідозрити у симпатіях до вчорашньої опозиції, а сьогоднішньої влади. Я задоволений результатами зустрічі. Вони ? позитивні,? ? підкреслив Шуфрич.

Нагада?мо, що раніше народний депутат неодноразово заявляв про відвертий політичний тиск на об??днаних соціал-демократів та представників інших політичних сил, що підтримували на президентських виборах В.Януковича.

На питання, чи обговорювалася під час зустрічі з Балогою ситуація, що склалася навколо рідних Шуфрича, Нестор ?ванович відповів, що розмови про це не було. ?Проблеми родинного бізнесу я не обговорював принципово?, підкреслив нардеп.

Як повідомлялося, прокуратурою області порушено кримінальну справу за фактами незаконної передачі у власність земельної ділянки.

У свою чергу екс-губернатор Закарпаття ?ван Різак також відзначив позитивні результати зустрічі. ?Не зважаючи на те, що СДПУ(О) перейшла в опозицію до діючої влади, ми досягли домовленостей про співпрацю у вирішенні соціально-економічних проблем регіону. Розбіжностей у розв?язанні саме цих питань у нас з владою нема?, ? підкреслив ?ван Різак.

visnyk.info

 

01 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів