Янукович доручив розпочати погашення заборгованості по зарплаті шахтарям

Голова Кабінету Міністрів Віктор Янукович доручив Міністерству фінансів уранці у середу, 23 червня, розпочати перерахування коштів на погашення заборгованості по зарплаті перед працівниками вугільної галузі, що перевищує 900 млн гривень.

 

Під час поїздки по Луганській області прем"?р-міністр, відкриваючи в місті Ровеньки всеукраїнську нараду з проблем вугільної галузі, відзначив важливість вирішення соціальних проблем у галузі, зокрема необхідність виплат боргів по зарплаті.

Міністр палива й енергетики Сергій Тулуб, який супроводжу? главу уряду в цій поїздці, повідомив, що на сьогодні заборгованість по зарплаті в галузі склада? більше 900 млн гривень. За його словами, Кабмін плану? погасити ці борги до вересня 2004 року.

Віктор Янукович нагадав про те, що за станом на друге півріччя уряд уперше за роки незалежності збільшив видаткову частину бюджету майже на 8 млрд гривень, 70% яких підуть на вирішення соціальних питань.

Прем"?р-міністр також відзначив, що поклада? великі надії на гарний врожай ранніх зернових цього року. "Ми розрахову?мо зібрати гарний врожай і стабільно утримувати ціни на хліб", - повідомив Віктор Янукович.

 

23 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів