Дебюрократизацію освіти обговорили вчителі Ужгородщини (ФОТО)

Обмінялися досвідом та ознайомилися з положенням про атестацію зі змінами.

 

У березні на базі Холмківської ЗОШ І-ІІ ступенів Ужгородського району проводився районний семінар-практикум учителів 3-х класів «Інтегрований урок у початковій школі».

Учителі початкових класів Горняк М.Ю., Єрди К.П., Ріго Є.З., Стадник Г.С. і Шутов Е.З. провели відкриті уроки: Горняк Маріанна Юріївна – урок української мови у 2-Б класі “Основні ознаки речення. Поділ тексту на речення”; Єрди Катерина Петрівна – урок математики у 4-А класі “Többjegyű számok írásbeli osztása egyjegyű számmal”; Ріго Ізабелла Золтанівна – урок природознавства у 3-А класі “Miért titokzatos a gombák világa?”; Стадник Галина Степанівна – урок “Я у світі” у 3-Б класі “Символи України”; Шутов Едіна Золтанівна – урок угорського читання у 1-А класі “Szóbeli kifejezőkészség fejlesztése. Gyermekirodalommal való munka. Magyar népmesék. Kacor király”.

rmk-holmok4

Після відкритих уроків учасники семінару відвідали виховний захід „Свято зустрічі весни”.

Методист Ужгородської РДА Еріка Дезидеріївна та вчителі-початківці провели обговорення відкритих уроків. Під час обговорення наголосили, що уроки відбулися з високою активністю учнів у сприйманні нового матеріалу: діти робили самостійні висновки, відповідали на поставлені вчителями питання; в класах панували гармонійні, невимушені стосунки між учителем і учнем. Присутніми було зазначено, що учителі добре володіють не тільки традиційною методикою викладання предмета, а й активно застосовують інноваційні технології. Під час уроків Єрди К.П. та Шутов Е.З. використали сучасні комп’ютерні технології. Вчителі наголосили, що всі уроки пройшли на високому рівні.

На завершення методист Ужгородської РДА Еріка Дезидеріївна ознайомила учасників семінару з питаннями щодо дебюрократизації освіти та з Типовим положенням про атестацію зі змінами.

Гості були приємно вражені від відкритих уроків та щиро дякували за обмін досвідом, повідомили у ЗІППО.

rmk-holmok2 rmk-holmok3

 

29 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів