Слухання щодо перевезень в Ужгороді: без скандалу не обійшлося

Сьогодні в обласному центрі відбуваються громадські слухання, на яких обговорюють ціни на пасажирські перевезення.

 

Громаді не сподобалась кандидатура головуючого на зборах, пише Голос Карпат.

У вівторок, 31 березня, в Ужгороді розпочались громадські слухання про тарифи на пасажирські перевезення в обласному центрі.

Розпочав збори секретар міської ради Богдан Андріїв. Він вкотре акцентував увагу на тому, що не має жодного відношення до пасажирських перевезень в місті, а також анонсував виступ на зборах представників житомирської фірми, яка має досвід обладнання маршруток GPS-навігацією, а зупинок електронними табло. Після цього Андріїв одразу покинув засідання, а слово взяв профільний заступник міського голови Ярослав Шафарь.

Шафарь одразу назначив себе головуючим на засіданні, однак у цей момент окремі учасники зборів почали протестувати проти цієї ідеї та вимагати самостійно назначити головуючого та голову лічильної комісії. Двоє чоловіків із натовпу у агресивному тоні почали вимагати від Шафаря призначення іншого голови. 

Серед кандидатів назвали Сергія Мацко, Олександра Пересоляка та Едуарда Леонова. Однак Пересоляк відразу попросив зняти його кандидатуру із голосування. Відтак із деякими конфліктами вдалось визначити лічильну комісію і приступити до голосування.

Щоправда з першого разу проголосувати не вдалося, знадобилось кілька спроб. Однак навіть після цього підрахувати голоси не вдалось і громада зійшлась на тому, що головувати на слуханні будуть одразу два кандидати - Мацко і Леонов.

 

31 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів