Балога складає свій депутатський мандат

Він має намір до 9 березня скласти свої депутатські повноваження

 

У Закарпатській області заплановано невдовзі створити два гірськолижні курорти: в Рахівському районі зі сумою інвестицій 250 млн. дол. США та в Перечинському районі з інвестиціями в 150 млн. дол. США, повідомив губернатор краю Віктор Балога.


За його словами, до цього вже зголосилися дво? охочих, прізвища яких наразі не називають.

Керівник області також повідомив, що на розгляд найближчої сесії готують рішення, згідно з яким продаж усіх земель відбуватиметься лише через аукціони. Серед першочергових завдань, які ма? вирішити ОДА, пан Балога назива? необхідність створити систему ефективного захисту області від природних і техногенних катастроф (повені та зсуви ?рунтів). За словами голови ОДА, це проблема не лише Закарпаття, але значною мірою й сусідніх Угорщини та Румунії. Наразі повідомлено, що вже працю? українсько-угорська комісія, яка, крім усього іншого, з?ясу?, хто фінансуватиме проект. Пан Балога впевнений, що до цього проекту можуть долучитися фінансові джерела з ?вросоюзу. Заплановано розробити проект на вісім-десять років вартістю 300-350 млн. дол. США.

Щодо створення робочих місць і боротьби з бідністю, то губернатор упевнений: за 2005 рік область отрима? стільки інвестицій, скільки за попередні шість-вісім років. Він також зазначив, що мав розмову з консулом Росії у Львові, який повідомив, що російський бізнес цікавиться Закарпаттям.

До речі, як запевнив Балога, адміністративна реформа влади на Закарпатті вилл?ться в скорочення близько 30% чиновницького апарату.

Львівська газета

В той же час

У вівторок в офісі Закарпатського обласного комітету СДПУ(О) розпочала свою діяльність громадська приймальня народного депутата України Нестора Шуфрича. Створення такої громадської приймальні не ? випадковим чи спонтанним рішенням. Про її відкриття йшлося вже давно.

Майбутню роботу приймальні, основні напрямки її діяльності одговорили під час сво?ї зустрічі народний депутат України Нестор Шуфрич та секретар обкому СДПУ(О) ?ван Різак

 

02 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів