Україна і Росія продовжують ділити морський кордон

Сьогодні, 23 червня, у прикордонному портовому місті Керч розпочинається 20-й раунд українсько-російських переговорів з розмежування Азовського і Чорного морів і Керченської протоки.

 

Українську делегацію на переговорах очолю? заступник глави Міністерства закордонних справ Олександр Моцик, російську - заступник голови МЗС Віктор Калюжний.

Під час чергового раунду переговорів, який завершиться в четвер, 24 червня, сторони планують доробити проекти договорів між Україною і Російською Федераці?ю про українсько-російський державний кордон і режим використання Азовського моря і Керченської протоки.

З ці?ю метою під час засідання будуть обговорені варіанти проходження лінії державного кордону в Азовському морі і Керченській протоці, а також продовжено роботу з узгодження географічних координат ці?ї лінії.

Крім того, мова йтиме про підготовку двосторонніх угод про захист морського середовища й екологічну безпеку, судноплавство і рибальство в Азовському морі і Керченській протоці, повідомив напередодні керівник прес-служби МЗС України Маркіян Лубківський.

Підготовлено за матеріалами [a href="http://www.rbc.ru"]РБК.[/a]

 

23 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів