Відтепер стати пенсіонером можна за 15 хвилин!

Пенсійний фонд України запроваджує єдині принципи обслуговування громадян. Тож, тепер час прийому документів для призначення пенсії закарпатцям обійдеться всього у 10-15 хвилин.

 

Пенсійна служба України розпочала створення системи, що базується на сучасних інформаційних технологіях і єдиних принципах обслуговування громадян.

Успіх у цій справі дасть змогу скоротити час прийому документів для призначення пенсії до 10-15 хвилин, обробки документів – до 15 хвилин. Про це повідомив Голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний на спільному з Міністром соціальної політики України Павлом Розенком брифінгу 17 квітня ц.р.

- Ми запроваджуємо сучасні технології і чіткі правила спілкування. Максимальна автоматизація процесів, перехід до електронних пенсійних справ та документів, надійний захист персональних даних і мінімізація впливу «людського фактору»  - все це сприятиме підвищенню довіри між Пенсійним фондом і громадянами, - наголосив керівник ПФУ.

Павло Розенко в свою чергу зауважив, що вдосконалення пенсійного законодавства сьогодні – це необхідна інвестиція в майбутнє пенсійної системи та економіки держави завтра. Крім того, Міністр соцполітики зупинився на питанні спрощеного механізму оформлення субсидій на оплату комунальних послуг, який діятиме з 1 травня ц.р.

 

18 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів