Турнір на честь 80-річчя футбольної легенди Закарпаття відбувся у місті над Латорицею (ВІДЕО, ФОТО)

Привітати Василя Турянчика зі славним життєвим ювілеєм до Мукачева завітав і секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

 

Один з найвідоміших закарпатських футболістів, півзахисник і захисник київського "Динамо" Василь Турянчик вчора, 17 квітня, відзначив своє 80-річчя. Сьогодні на його честь у Мукачеві організували футбольний турнір.

Команди ветеранів закарпатського футболу змагаються сьогодні на стадіоні "Авангард" у Мукачеві. Турнір розпочав сам "винуватець" свята - відомий футболіст і тренер Василь Турянчик.

Василь Турянчик звернувся до всіх гостів свята зі словами подяки за підтримку, за організацію свята та турніру. Також футболіст розповів про молоді роки, про перемоги та поразки, а також про любов до рідного Мукачева.

Як відомо, Василь Турянчик народився у Чинадійові, на Мукачівщині, 17 квітня 1935 року.  Майстер спорту (1959). Заслужений майстер спорту СРСР (1967). За свою футбольну кар'єру встиг пограти за  ужгородський "Спартак", "Верховину", "Говерлу", армійські команди Львова та київського "Динамо" (1959-1969).

 

18 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів