Закарпаття на словацькому форумі «прославилося» приміркою капелюхів на головах високопосадовців... (ФОТО)

Словацько-український бізнес-форум проходить у м.Кошіце.

 

На території «Культур-парку», де відбувається захід, Закарпаття в окремому павільйоні презентує інвестиційні та експортно-імпортні можливості краю. 

За головних тут – директор департаменту економічного розвитку та торгівлі ОДА Михайло Ківкович та заступник начальника управління зовнішньоекономічних зв’язків, інвестицій та транскордонного співробітництва Михайло Бізіля. Вони разом із закарпатськими бізнесменами рекламують нашу продукцію іноземним та вітчизняним інвесторам, повідомляє Закарпатська ОДА. Це, зокрема, мінеральні води, селиський сир, буштинські цукерки, ужгородський коньяк та хустські капелюхи. 

У понеділок в «закарпатський» павільйон завітав заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Руслан Корж. Разом з головою Закарпатської обласної ради Володимиром Чубірком, заступником голови ОДА Михайлом Рівісом та першим заступником голови облради Михайлом Поповичем оглянув та продегустував представлену продукцію та ознайомився з інвестиційними можливостями Закарпаття. 

Найдовше заступнику міністра довелося затриматися біля виставки капелюхів, адже знайти розмір та підходящий фасон справа не з легких. Приєдналися до примірки і закарпатські посадовці…

 

21 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів