Найменш відповідний, але найбільш вірогідний?

Недавно Віктор Ющенко став вимушеним учасником цілої серії "губернаторських скандалів", коли проти його призначенців повстала навіть не опозиція, а й виборці самого Ющенка.

 

Деколи вимоги зняти того або іншого держчиновника аргументувалися такими даними, що залишалося лише чудуватися, як же мало зна? президент про людей, яким сам же розда? ключові пости в областях.

Напевно, грішки ставлеників нового режиму, що зосередили свою ділову і іншу активність за межами столиці, з Ки?ва видно погано. Але, очевидно, що тут можна було б і взяти до уваги думку жителів регіонів, куди краще ніж Ющенко і його команда обізнаних про "деякі аспекти діяльності" свіжопризначених чиновників.

Принаймні, відносно деяких з них, як, наприклад, у випадку з новим-старим губернатором Закарпаття Віктором Балогою, загальновідомі в регіоні факти біографії примушують підозрювати, що людини з таким минулим і у в?язницю б не узяли, не те, що в губернатори.

Хоча можна припустити, що президентська гордість не дозволя? Віктору Андрійовичу відмінити власні рішення, навіть коли непристойні факти вилазять назовні. У такому разі абсолютно очевидно, населенню України доведеться жити з тим, що вже ?, пристосовуватися якось - не уперше. ? ?дине, що можна зробити в такій ситуації - це спробувати завчасно попередити про те, що деякі кандидати, з числа поки не призначених, явно не відповідають гарантованому Ющенку курсу на чесну владу, відділення влади від бізнесу, знищення корупції і створення держуправління "з людським лицем". Залиша?ться сподіватися, що попередження поді?...

[i]"УА-Лента"[/i]

 

04 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів