Балога може потрапити до "Чорного списку" ПОРИ

Прес-центр Закарпатської “ПОРИ!” оприлюднив звернення щодо зустрічі губернатора Балоги з Різаком та Шуфричем, наслідком якої стало т.зв. “повне порозуміння сторін”. Активістам громадянської кампанії “ПОРА!” незрозуміло, яке порозуміння може бути з тими, хто ще недавно тероризував закарпатців,хто організузовував озброєні банди проти демонстрантів, хто наказував кидати за грати активістів “ПОРИ!”

 

Прес-центр Закарпатської ?ПОРИ!? оприлюднив звернення щодо зустрічі губернатора Балоги з Різаком та Шуфричем, наслідком якої стало т.зв. ?повне порозуміння сторін?. Активістам громадянської кампанії ?ПОРА!? незрозуміло, яке порозуміння може бути з тими, хто ще недавно тероризував закарпатців,хто організузовував озбро?ні банди проти демонстрантів, хто наказував кидати за грати активістів ?ПОРИ!?.

Виходить, що Різак веде світську бесіду з Балогою, в той час, як ті, хто боровся за перемогу демократії, дотепер доводять в судах, що вони не ? злочинцями, дотепер на адреси активістів приходять постанови про сплату штрафів за акції по виборам в Мукачево (де балотувався все той же Балога!).Закарпатці нікому не давали право пробачати гнобителів.

Як відомо, після призначення нового губернатора ?ПОРА!? виступила з пропозиці?ю громадського обговорення кандидатур на керівні посади, але цю ідею не було підтримано. Врезультаті призначаються кандидатури, які викликають обурення в людей. Відбулися акції протесту в Хусті, Тячеві, Рахові. До штабу ?ПОРИ!? звертаються люди з інших районів з проханнями про підтримку.

Громадянська Кампанія ?ПОРА!? заявля?, що вона боролася за принципи відкритості влади і несе частину моральної відповідальності перед людьми, які виходили на її заклики протесту проти режиму.

Як повідомив лідер Закарпатської ?ПОРИ!? Віктор Щадей, ?ПОРА!? завжди була з народом і в даній ситуації ГК ?ПОРА!? заявля?, що зніма? з себе відповідальність за дії голови Закарпатської ОДА Балоги і відмежову?ться від обласної влади.

Повідомля? "UA-Reporter" з посиланням на прес-центр Закарпатської ?ПОРИ!?

 

04 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів