Міністру-ужгородцю подобається сталінський стиль (ВІДЕО)

За словами Сергія Квіта, він нізащо не поміняв би деякі речі у своєму робочому кабінеті. 

 

Міністр освіти Сергій Квіт не проти залишити у власному кабінеті речі, які нагадують радянське минуле, про це він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Я змінив достатньо мало меблів тут, вже давно вони пережили багато міністрів, для мене принципово було лишити всі телефони, таке ретро радянське мені подобається, навіть якщо б у мене був телефон, який дозволяв виходити напряму на всіх перших осіб держави, я б попросив лишити мені телефони, якщо б вони не працювали. Це дійсно такий собі "сталінський стайл", - сказав Сергій Квіт.

Незважаючи на свою посаду, Сергій Квіт встигає викладати в Києво-Могилянській академії, за якою сумує. За словами міністра освіти , сучасне ЗНО не по силам професорам.

"Я не проходив і вважаю, що ЗНО, яке проходять нинішні випускники шкіл, не можуть пройти старші люди, це адресується молодому розуму, який звик вчитися, у спортивній формі навчального процесу, живий розум, тому професор не може пройти тестування як учень школи", - сказав міністр освіти.

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів