Двох жінок у Чинадієві збив насмерть їх п’яний односельчанин - офіційно (ФОТО)

Зловмисника, який втік з місця ДТП, правоохоронці зловили на міжнародній трасі "Київ-Чоп".

 

Близько 17.00 год до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про ДТП в смт Чинадієво Мукачівського району.

На місці події правоохоронці з'ясували: чоловік на великій швидкості, намагаючись обігнати мікроавтобус, який рухався попереду, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на жінку-велосипедиста, яка їхала узбіччям дороги. Продовжуючи рух, чоловік різко повернув на протилежний бік дороги і зачепив ще одного велосипедиста.

У результаті машина з двома потерпілими з'їхала в кювет. Водій, перебуваючи у нетверезому стані, втік. Через годину оперативник карного розшуку Юрій Шемшей разом з відповідальним від керівництва Мукачівського міськвідділу Іваном Віщаком затримали втікача. Чоловік був далеко за селом, за кілька кілометрів від місця скоєння аварії. Спинили його на міжнародній трасі «Київ-Чоп».

І потерпілі, і винуватець ДТП – односельчани,  мешканці смт Чинадієво. Жінки, віком 37 та 51 років – загинули  на місці аварії, а 37-річний водій перебуває під вартою.

За даним фактом слідчий Управління МВС України в Закарпатській області  відкрив кримінальне провадження за част. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від  5 до 10 років. Триває досудове розслідування, повідомили в Мукачівському МВ УМВС.

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів