Тренер ужгородської «Говерли»: команду цілеспрямовано вбивають

В'ячеслав Грозний вважає, що суддівство у весняній прем'єр-лізі необ'єктивне і переконаний, що його підопічні мали виграти у цій грі.

 

Головний тренер ужгородської «Говерли» В'ячеслав Грозний в інтерв'ю журналістам поділився своїми враженнями від поєдинку 21-го туру української Прем'єр-ліги проти луганської «Зорі».

«Чого не вистачило? Не вистачило об'єктивного суддівства у весняній частині чемпіонату. Зараз будуть експерти, всі інші говорити. Придумуються штрафні, не даються картки, руками Будковському грати можна, а нам нічого не можна, - заявив Грозний. - Придумали штрафний, після якого нам забили гол, висмоктали його з пальця. Не дають можливості підійти до воріт суперника.

Про що ми говоримо? У шести матчах у ворота «Говерли» призначаються п'ять пенальті. Хіба ніхто нічого не бачить, що робиться? Що «Говерлу» цілеспрямовано вбивають? Зараз придумали такий штрафний, адже знають, що Любенович виконує їх, як пенальті. Ми, тренери, маємо право говорити те, що думаємо. Що, просто так в шести матчах дали п'ять пенальті? Ми повинні були виграти цей матч, грали краще. Більше мені коментувати нічого».

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів