Закарпатці! Цілуйтеся на здоров’я!

Цілуватися не тільки приємно, але і безперечно корисно для організму. 20 фактів про користь поцілунків.

 

Поцілунки сприятливо впливають не тільки на здоров'я, але й також піднімають настрій і підвищують працездатність. Пропонуємо вам дізнатися, чому цілуватися так корисно і наводимо 20 аргументів на користь цього заняття.

1. Поцілунок проти депресії

Вчені з Німеччини довели, що поцілунок позитивно впливає на настрій людини. Ранковий поцілунок допоможе вам створити романтичний настрій на весь день.

2. Поцілунок - найкраща дієта

При дружньому поцілунку витрачається 5 калорій. А ось пристрасний поцілунок спалює до 30 калорій.

3. Поцілунок для підвищення імунітету

Любителі цілуватися рідше звертаються до лікарів. Це пов'язано з тим, що під час поцілунку в нашому організмі виробляються нейропептиди. Вони допомагають знищувати шкідливі бактерії і віруси.

4. Енергетичний поцілунок

Японці в давнину вважали, що поцілунок приносить користь здоров'ю людини. Він заряджає позитивною енергією.

5. Оптимістичний поцілунок

Психологи з Англії провели дослідження і з'ясували, що ті, хто цілуються частіше, є оптимістами, вони впевнені у своїх силах. На роботі вони швидше за інших досягають успіхів.

6. Поцілунок проти карієсу

Тривалий поцілунок нормалізує кислотність в ротовій порожнині. Поцілунок знижує ризик виникнення карієсу більше, ніж жувальна гумка.

7. Поцілунок з адреналіном

В результаті поцілунку в крові підвищується рівень адреналіну, так само як і при стрибках з парашутом. Поцілунки сприяють фізичній та розумовій активності.

8. Болетамувальний поцілунок

Поцілунок може діяти як болезаспокійливе, що в 200 разів сильніше морфію.

9. Поцілунок для закінчення сварки

Поцілунком можна не тільки показати свою пристрасть, але і заповнити мовчання, а також можна уникнути сварки і неприємних пояснень. "Поцілунок - кращий спосіб зупинити фонтан жіночого красномовства", - писав Мартті Ларні.

10. Сімейний поцілунок

Багато психологів вважають, що пристрасний поцілунок - це певний емоційний сплеск, який є кращою профілактикою розлучень.

11. Поцілунок продовжує життя

Вчені з'ясували, що ті, хто багато цілується, живуть у середньому на п'ять-сім років довше за тих, хто цього не робить.

12. Поцілунки проти алергії

Японські медики стверджують, що поцілунок зменшує вироблення в організмі гістаміну, що викликає сінну лихоманку.

13. Поцілунок для здоров'я серця

Поцілунок - відмінне тренування для серцево-судинної системи людини. Саме під час поцілунку у людини частішає пульс. Тому поцілунки сприяють запобіганню такого захворювання, як вегетосудинна дистонія, і порушень, пов'язаних з циркуляцією крові в організмі людини.

14. Поцілунки проти вірусів

Вчені з Австралії знайшли найбільшу кількість природних антибіотиків в слині. Під час поцілунку вони потрапляють в організм іншої людини і мають протизапальну дію на нього.

15. Поцілунок підвищує активність мозку

Довгий поцілунок збільшує пульс людини. В результаті поліпшується кровотік, і кисень краще надходить в клітини головного мозку. При цьому прискорюються розумові процеси, підвищується концентрація уваги і навіть стає легше запам'ятовувати інформацію.

16. Поцілунок для душевної рівноваги

Поцілунок необхідний для душевної рівноваги будь-якої людини. А жінкам просто необхідно цілуватися для того, щоб відчувати гармонію між внутрішнім і зовнішнім світом.

17. Поцілунки для здоров'я легенів

Поцілунки здатні запобігти різним захворюванням легенів. Під час поцілунку наші легені починають набагато ефективніше і швидше працювати. Замість звичайних 20 вдихів в хвилину людина, цілуючись, робить 60.

18. Поцілунки проти зморшок

Поцілунок приводить в дію від 29 до 34 лицьових м'язів, багато з яких можна задіяти іншим чином. Така зарядка для обличчя служить відмінним засобом профілактики зморшок.

19. Поцілунок для підвищення рівня доходів

Соціологічні опитування показали, що чоловіки, які щодня цілують своїх дружин перед виходом на роботу, мають вищий дохід, ніж ті, які цього не роблять.

20. Поцілунок і почуття

Поцілунок - це найкращий спосіб виразити своє ставлення до іншої людини. Тому якщо ви хочете освідчитися в коханні, поцілуйте свого обранця. І не треба ніяких слів. "Поцілунок - це коли дві душі зустрічаються між собою кінчиками вуст", - писав Гете.

 

25 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів