Від мінора до мажора... (ФОТО)

У четвертій групі вищої ліги чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України зіграно матчі 12 туру. Гравці віком до 16 і 14 років з СДЮШОР (Ужгород) і «УФК-Карпати» зустрічалися між собою в обласному центрі Закарпаття.

 

Спочатку на поле стадіону «Спартак» вийшли старші. Перший тайм переможця не виявив: команди діяли уважно й не припускалися серйозних помилок у захисті.

Після перерви гостріше заграли львів’яни, які, досі в 11 матчах 10 разів перемагали та один раз грали внічию. У підсумку наступальні дії двічі призвели до взяття воріт господарів. Останні ж забити бодай гол престижу не спромоглися. Отож поразка 0:2.

Натомість результатом порадували молодші за віком футболісти. Правда, якщо бути відвертими, у зустрічі найвірогіднішою була нічия. Однак уже в доданий час СДЮШОР отримала право на штрафний. Його чітко виконав Юрій Бойкул і не тільки приніс виграш своїй команді, а й цим збільшив розрив в очках з УФК, адже досі обидві команди в групі займали 2 й 3 місця з перевагою лише в одне очко на користь ужгородців.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net.ua

 

26 квітня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів