Тут закарпатці можуть дізнатися про корупцію Порошенка з його елітним маєтком (ВІДЕО)

У ЗМІ шириться інформація про те, що глава держави використав свої повноваження для закриття розслідування щодо незаконного будівництва особняка в історичному центрі Києва.

 

Президент Петро Порошенко міг використовувати свої повноваження для закриття розслідування щодо незаконного будівництва особняка в історичному центрі Києва.

"За сім років Порошенко тихо привласнив понад гектар заповідної землі в елітному Печерському районі Києва, а нещодавно припинив розслідування у справі про пошкодження будівлі XVIII століття, які були спричинені будівельними роботами на його ділянці", – повідомляє "Радіо Свобода".

Ділянка Порошенка в Лаврі знаходиться на вулиці Радіальній в житловому кварталі Царське село на західному березі Дніпра.

Повідомляють, що одна частина земельної ділянки належить Порошенкові. На іншій частині, яка знаходиться через дорогу, вже побудований особняк, який належить заступнику голови фракції "БПП" Ігорю Кононенку.

У 2012 році співробітники Києво-Печерського заповідника забили на сполох, побачивши будівельні роботи в районі вулиці Радіальна, 5, недалеко від будівлі XVIII століття.

У 2013 році роботи були припинені вже після того, як історична будівля отримала пошкодження. У результаті за фактом пошкодження будівлі було заведено кримінальну справу.

"Але 6 листопада 2014 - через п'ять місяців після інавгурації Порошенко - слухання були закриті", – повідомляє видання.

Представник прокуратури Олена Яхно заявила, що ніяких порушень і ознак злочину виявлено не було. Вісімнадцять днів потому, 24 листопада, Порошенко розпорядився відновити будівництво на території Царського села, повідомляє видання.

 

14 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів