У скільки нині обійдуться нові номерні знаки закарпатським автовласникам?

Державна автомобільна інспекція озвучила ціни на номерні знаки нового зразка.

 

У Міністерстві внутрішніх справ озвучили вартість номерних знаків нового зразка – вони будуть коштувати трохи дешевше, ніж сьогодні.

Незважаючи на інфляцію гривні МВС вдалося знизити на 24 грн вартість номерних знаків для транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба силового відомства.

Щоб домогтися цього МВС провело відкритий конкурсний тендер, переможцем якого стало ТОВ «ЛЕМОДО», яке запропонувало найнижчу ціну за базовий комплект номерів нового зразка – 124 грн.

Нагадаємо, що нинішні номерні знаки, які виготовлялись підприємством «Світлофор» коштували 148 грн, пише automotoclub.info.

Необхідність у проведенні тендеру була викликана тим, що ТОВ «Світлофор», володіючи патентом на виробництво і реалізацію номерів, протягом 2014 року неодноразово намагався підняти їх вартість до 190 грн, мотивуючи це коливанням курсу іноземних валют. Щоб виключити подібну монополію приватної компанії Департамент ДАІ МВС України розробив і зареєстрував у вересні минулого року новий патент на номерні знаки. І ось нещодавно, в I кварталі 2015 року був проведений вищезгаданий тендер, у якому взяли участь 4 компанії, здатних виготовляти номерні знаки, а переможцем визнано підприємство, що запропонувало найбільш конкурентоспроможну ціну.

Договір про закупівлю у ТОВ «ЛЕМОДО» номерних знаків нового зразка був укладений 6 травня 2015 року, всі розрахунки будуть зроблені тільки після поставки такої продукції та її реалізації населенню підрозділами ДАІ.

 

21 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів