В Ужгороді впіймали липкорукого керівника навчального центру

Посадовець за хабарі видавав липові довідки про проходження курсів. Викрито і посередника, який збирав гроші від мешканців Берегівщини.

 

Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами викрили директора одного з навчальних центрів м.Ужгорода. Останній, користуючись своїм службовим становищем, отримував неправомірну вигоду.

Оперативники Державної служби боротьби з економічною злочинністю затримали директора Ужгородського навчального центру, який за хабарі видавав посвідчення про проходження навчальних курсів. Викрито також його посередника.

Як з’ясували правоохоронці, 65-річний берегівчанин,  будучи посередником, отримав від 5 мешканців м.Берегово грошові кошти в сумі 15000 гривень. Частину з яких передав 64-річному ужгородцю - директору навчального центру. А той, у свою чергу, видав 5 посвідчень про проходження навчання на професійно-технічних курсах. Окрім цих 5 фактів, у ході слідства доведено ще 2 випадки видачі цим директором підроблених посвідчень.

Слідчі Берегівського райвідділу міліції повідомили про обґрунтовану підозру директору навчального закладу у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.368-3 (Одержання службовою особою неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням наданих їй повноважень) та за ч.1 ст.366 (Службове підроблення) Кримінального кодексу України. Посереднику повідомлено за ч.1 ст.368-3 (передача службовій особі неправомірної вигоди ) Кримінального кодексу України.

Слідство у справах триває, інформують з  Берегівського РВ УМВС.

 

26 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів