Неприбране сміття мало не спричинило велику пожежу! (ФОТО)

Оперативна версія – необережне поводження з вогнем.

 

У четвер, 28 травня, на території ринку по вул. Минайській, що в Ужгороді, сталася пожежа в металевому кіоску. Останнім часом споруда не використовувалася для ведення торгівлі, відтак її облюбували безхатьки. Утім на момент появи вогню в приміщенні нікого не було. Загорання помітили працівники кіосків, розташованих поблизу, й о 15:44 подзвонили до служби порятунку «101».

На місце події оперативно прибули два відділення вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Бійцям ДСНС вдалося швидко приборкати стихію, не давши полум’ю розповсюдитися на решту торгового павільйону. Вже о 15:59 загорання в кіоску локалізували й через 4 хвилини – повністю ліквідували.

Остаточну причину виникнення пожежі наразі з’ясовують правоохоронні органи. Серед імовірних версій – необережне поводження з вогнем. Адже серед пожежного сміття на місці, де стояло дерев’яне ліжко, експерти УМВС знайшли недопалок і пачку цигарок. Завдані збитки встановлюються, адже вогонь знищив внутрішнє оздоблення кіоску та майно, яке знаходилося всередині, повідомили в У ДСНС України у Закарпатській області.

 

29 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів