Городяни вкрай обурені станом ліфтового господарства!

Останнє "екстремальне!" повідомлення прийшло з вулиці Челюскінців.

 

Владі обласного центру Закарпаття м.Ужгород урвався терпець - уже тривалий час мешканці двох багатоверхівок скаржаться, що у них не працюють ліфти. А все -- через електриків.

У зв’язку з цим міська влада Ужгорода у відкритому зверненні, яке розміщенне на  офіційному сайті, вимагає особистого втручання керівника ПАТ "Закарпаттяобленерго":

«Уже протягом кількох тижнів до аварійно-диспетчерської служби міськвиконкому Ужгорода звертаються обурені мешканці багатоповерхівок №4 та №6 на вулиці Челюскінців – у них не працюють ліфти.

Комунальне підприємство «Ужгородліфт» не може вирішити проблему, бо вона виникла через негаразди з електропостачанням. Неодноразові наполягання міської влади відновити безперебійну роботу систему не дали результату – мешканці багатоповерхівок і далі змушені підніматися на найвищі поверхи пішки. А серед них – чимало літніх, хворих людей, молоді мами, яким доводиться носити коляску з дитиною для прогулянок.

Вимагаємо, щоб керівник ПАТ «Закарпаттяобленерго» взяв під особистий контроль і домігся якомога швидшого вирішення питання налагодження нормального електропостачання для відновлення роботи ліфтів багатоповерхівок на вулиці Челюскінців. Подальше зволікання – неприпустиме!»

 

29 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів