Екстремальний відпочинок у Солотвині: до сезону готові! (ВІДЕО)

Незважаючи на загрозу виникнення нових проваль туристи їдуть до закарпатського "Мертвого моря"

 

Поодинокі туристи вже відпочивають на закарпатському "Мертвому морі", а солотвинці активно проводять будівельні та оздоблювальні роботи, пише Голос Карпат.

Солотвинські солені озера завжди приваблювали туристів з усієї країни, адже таке унікальне явище не можна зустріти більше ніде на Україні. І сьогодні, туристична галузь у Солотвині розвивається не дивлячинь ні на складну ситуацію в країні, ні на назріваючу екологічну катастрофу в самому Солотвині.

Петро, житель Солотвина:

- Наш регіон завжди користується попитом! Туристи вже є. Приїжджають не тільки туристи, а і люди, яким потрібно підлікуватися. Лікувати астму, різні шкірні хвороби, проблеми з хребтом, з суставами.

Самі ж туристи вважають, що Солотвино є гідною альтернативою відпочинку в Криму. Сьогодні, коли жителі України не можуть вільно заїжджати в Крим, Солотвино стало єдиним місцем де можна підлікуватися людям із псоріазом. Так вважає Максим, турист із Вінниці.

Солотвинці і туристи стверждують, що з роками умови відпочинку та лікування в Солотвині значно покращилися. Туристичне село активно розвивається. Хоча популярне колись центральне озеро і висохло, люди створили велику кількість штучних озер та басейнів із унікальною соленою водою. Саме тому одна з головних туристичних точок Закарпаття продовжує існувати, і приваблювати туристів своєю унікальністю.

 

 

07 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів