Трасу Київ-Чоп перекрили пікетувальники — міліція не втручалася! (ВІДЕО)

Жителі Рівненської та Закарпатської областей напередодні перекривали  міжнародну трасу Київ-Чоп, вимагаючи від влади зниження тарифів на комунальні послуги.

 

Що вийшло з цієї акції - бачили кореспонденти телеканалу "Інтер".

Траса Київ-Чоп. Кілька десятків активістів із синьо-жовтими прапорами і плакатами вишикувалися в живий ланцюг на пішохідному переході в селі Барвінок. "Тарифи вбивають", "Кредити душать" - такими лаконічними написами вони і визначили причину акції.

"Коли я брав кредит у 2008 році, долар коштував 4гривні 92 копійки. Ми вже рік не платимо їм кредити, тобто 500 доларів кожен місяць", - говорить Юрій Когут, житель Закарпатської області.

"І що сталося гривня за рік в три рази впала. Слід за падінням гривні пішла інфляція 40 відсотків з початку року, та шо це таке?" – говорить  Гліб Демченко, житель Закарпатської області.

На трасі утворилися затори. Але дехто з водіїв підтримав протестувальників.

Більшість водіїв хоч і згодні з вимогами пікетувальників, але обурені акцією на міжнародній трасі. Міліціонери на місці були, але не втручалися.

Співробітники ДАІ спрямовували автотранспорт в об'їзд перекритої ділянки траси. За годину пікетувальники порозходились, але обіцяли повернутися. Кажуть, якщо в уряді не вживуть заходів щодо зниження комунальних тарифів та стабілізації гривні - організують безстрокову акцію протесту і знову заблокують рух на дорозі.

 

09 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів