Закарпаття: над майбутнім автомагістралі "Києв-Чоп" згустилися чорні хмари

Дедалі гіршого вигляду набуває асфальто-бетонне покриття на закарпатській ділянці автомагістралі "Київ - Чоп".

 

Робітники македонської фірми "Граніт" доклали багато зусиль для того, аби дорога набула ?вропейського вигляду. Однак, як свідчать понівечені дорожні стовпчики, відсутні світловідбивачі та вибоїни, що збільшуються з кожним днем, влада не особливо перейма?ться питанням підтримки належного стану автомагістралі.

?гноруються навіть такі елементарні речі, як розчистка дороги під час та після снігопадів. Що очіку? на автомобілі після сходження снігу, скажати, на жаль, важко. Нагада?мо, що за неповні два роки (2002-2004) в область надійшли найбільші за історію державної незалежності України обсяги інвестицій в дорожньо-транспортне господарство - понад 33 млн. доларів. Закарпаття отримало 144 кілометра високоякісного ?вропейського дорожнього покриття, понад 30 реконструйованих мостів, найсучаснішу дорожню інфраструктуру, оновлене сполучення з пунктами пропуску на словацькому та угорському кордонах. Для Закарпатської області інфраструктура та комунікації завжди були найболючішою проблемою.

 

13 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. azguz 2005-03-13 / 11:23:00

    Києв-Чоп, можно сказать просто идеальная дорога по сравнению с тем бездорожьем которое твориться в городе Ужгород.Грунтовка или ямы такие, что колеса в них оставить можно.