Вона не має телевізора, не передплачує жодної газети, а в інтернеті читає тільки заголовки новин!

Власний кореспондент телеканалу "1+1" у Закарпатській області Наталка Зотова переконана, що репортер має володіти холодним розумом, швидкістю, точністю та відчуттям відповідальності.

 

Наталія Зотова нині є, мабуть, найбільш впізнаваною закарпатською журналісткою, адже її сюжети у випусках новин «ТСН» телеканалу «1+1» дивляться мільйони глядачів по всьому світу. Між тим сама Наталка залишається скромною, доброзичливою і завжди усміхненою людиною, котру люблять колеги і поважають чиновники.

До Дня журналіста газета «Неділя» розпитала власкора «ТСН» про її роботу та захоплення. Не оминули і тему війни, адже Наталія, окрім всього, є ще й .

Окрім тем про професійну діяльність, війну та волонтерство (Наталія є одним з найактивніших волонтерів Руху підтримки закарпатських військових - ред.), «Неділя» поцікавилась, як з точки зору досвідченого журналіста вона оцінює роботу закарпатських ЗМІ:

«Чесно? Не дивуйтеся, але я не маю телевізора уже вісім років, не передплачую жодної газети, а в інтернеті читаю лише заголовки новин. Це така спроба вберегти себе від зайвої інформації.

Відзначу лише одне: багато молоді зараз серед журналістської спільноти – і це мені подобається. Ймовірно, саме молодь змусить мене знову стежити за інформаційним простором регіону не просто по дзвінках від людей і власними зйомками, а своїми якісними публікаціями. Бо був період, коли багато місцевих ЗМІ скотилися до рівня жовтої преси і рясніли публікаціями, далекими від стандартів журналістики. Щодо сьогодення, то я не готова нічого коментувати й аналізувати. І ще раз підкреслю: причина не в якості журналістики, а в тому, що я поки що не слідкую за інформаційним простором», - сказала вона.

"Неділя"

 

14 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів