Регіональна дирекція конкурсу "Міні-міс Закарпаття" розпочала підготовку до реалізації двох проектів - IV регіонального дитячого фестивалю "Міні-міс Закарпаття-2005" та конкурсу " Міс Тінейджер Закарпаття-2005",

проведення яких заплановане на 7 травня ц.р.

 

Як повідомила представник регіональної дирекції конкурсу "Міні-міс Закарпаття" Олена Ярема-Орлова, мета регіонального дитячого фестивалю ""Міні-міс Закарпаття" та конкурсу "Міс Тінейджер Закарпаття-2005" - розкриття й розвиток творчого потенціалу дітей та юнацтва, відродження найкращих традицій естетичного виховання підростаючого покоління.
Згідно з положенням у конкурсах юратимуть участь дівчата віком від 5 до 12 та 13-15 років з різних районів Закарпатської області.
Призери обох проектів, за словами Олени Яреми-Орлової, виконуватимуть благодійні функції - виступатимуть на дитячих доброчинних концертах, братимуть участь у дитячих телепрограмах та фотовиставках. А переможниці фестивалю ""Міні-міс Закарпаття" та конкурсу "Міс Тінейджер Закарпаття-2005" представлятимуть гірський край на всеукраїнських конкурсах.
Засновниками та дирекці?ю фестивалю ""Міні-міс Закарпаття" та конкурсу "Міс Тінейджер Закарпаття-2005" ? "?нітіа Менеджмент проектів" та регіональна філія Національного комітету "Міс Україна-Захід - "Міс Закарпаття" (адреса: м.Ужгород, вул.А.Волошина, 1/2, тел. 0312-61-47-37), що діють за ліцензі?ю, наданою Національною дирекці?ю "Міні-міс Україна". Національний дитячий фестиваль "Міні-міс Україна" проводиться з 1998 року і за цей час набув популярності та широкого визнання. Сьогодні "Міні-міс Україна" представля? в нашій країні такі всесвітні конкурси як "Mini Miss World", "Mini Miss International", "Mini Miss Model".

Повідомля? "UA-Reporter"

 

14 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів