Туніс для закарпатців - закритий? (ФОТО, ВІДЕО)

Через новий теракт в готелі Туніса загинули щонайменше 39 іноземців, серед поранених - українка. Раніше в курортному місті Сус в Тунісі озброєні люди здійснили напад на два готелі з туристами.

 

Громадянці України, яка постраждала внаслідок теракту у місті Сус, що в Тунісі, зробили операцію.

Про це йдеться у Twitter-повідомленні Міністерства закордонних справ України.

"Український консул в Тунісі відвідав у лікарні м. Сус постраждалу внаслідок теракту громадянку України, їй зроблено операцію,стан здоров'я задовільний", - повідомило відомство.

Як повідомляє Reuters, відповідальність за напад на готель в Тунісі взяла на себе терористична організація "Ісламська держава".

"Наш брат і солдат Халіфату скоїв напад на готель Imperial Marhaba, незважаючи на заходи безпеки", - цитує бойовиків агентство.

Кількість жертв теракту на пляжі готелю Imperial Marhaba туніського міста Сус зросла до 39 людей, повідомив глава Управління цивільної оборони міста Сус Мухаммед Салех Бенаніс.

Точних даних про громадянство загиблих немає. Раніше заявляли про те, що з-поміж жертв нападу - туристи з Великобританії, Німеччини та Бельгії. За даними туніської поліції, від рук терористів загинули 3 французів, 5 німців і 4 британців. Телеканал Sky News повідомив про загибель ірландки. Також повідомляється про постраждалу росіянку.

За попередніми даними, напад скоїв терорист Сейфуддін ар-Резкі, який відкрив вогонь з автоматичної зброї по відпочиваючих. Зловмисник, який діяв поодинці, був убитий.

 

27 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів