Залізнична лікарня Ужгорода, персонал якої недавно страйкував, уже не нічийна (ВІДЕО)

Її передали на баланс району. Таке рішення ухвалили на пленарному засіданні 18-ї сесії Ужгородської районної ради.

 

Залізничну лікарню обласного центру передали на баланс районної ради. Таке рішення ухвалили на пленарному засіданні 18-ї сесії Ужгородської районної ради.

 Окрім технічних питань, народні обранці також розглянули проблему залізничної лікарні в Ужгороді.

Як зазначив голова Ужгородської районної ради, рішення передати залізничну лікарню в комунальну власність було ухвалене радою ще у березні. Однак, вирішили доповнити його додатком, у якому наголошується на невідчуженні закладу.

Передати лікарню на баланс районного бюджету депутати були змушені через припинення фінансування з Міністерства інфраструктури. Тож відтепер залізнична лікарня повинна стати Ужгородською районною лікарнею.

Наостанок депутати заслухали ситуацію щодо старту шостої хвилі мобілізації на Ужгородщині. На жаль, вона не надто втішна: з двохсот шести повісток, які роздали в сільські ради, лише 6 громадян було оповіщено.

Про ці та інші питання  - у сюжеті М-Студіо.

Як повідомляв Uzhgorod.net.ua, в обласному центрі страйкували лікарі. Вони  вимагали припинити знищення медзакладу для  залізничників. Через бюрократичну тяганину лікарня не могла отримати фінансування, тож 250 медиків ризикували залишитись без роботи а 15 тисяч пацієнтів - без допомоги.

 

27 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів