Парк Перемоги нарешті ожив (ФОТО)

Понад триста ужгородців облагородили занедбану територію.

 

«Відпочинкову» зону впізнати важко, навіть ірреально. Небайдужі ужгородці зі своїми дітьми та й батьками зранку і до пізнього вечора трудились на благо улюбленого міста. Косили траву, збирали сміття, рубали чагарники, варили бограч і майстрували лавиці. Споглядання, відверто, не для попередніх, хворих на серце, чиновників. Завжди всім байдуже було на цей парк, ніби Перемоги. Згадував про нього лишень меморіал, той, що перед входом. Шановний Ратушняк шість з гаком гектарів у 2007 році віддав в оренду якимось побратимам із сусіднього недалекого регіону. А це більше, ніж половина відпочинкової зони. Залишилось уже не довго – якихось два роки почекати і землю нарешті повернуть місту…

Боді-арт на обличчях наймолодших, вишивання бісером для різних й облагородження паркової зони для всіх. Нас, ужгородців й приїжджих теж. Така от благородна справа, яка увійшла в історію. Історію нового чистого історичного міста. З-поміж можновладців лишень один Богдан. Той, що виконувач міського голови Андріїв. Ні, він не прибирав, він організаторам допоміг матеріально. «Наступного разу я моя дружина й діти прийдемо разом та обов’язково долучимось до суботника. Сьогодні, хоч і запізніло ужгородці рухаються до Європи. Облагородження власних прибудинкових територій, вулиць, парків стало модною справою, головне, корисною. Обласний центр має хорошу історію і, що найголовніше, матиме не менш позитивне майбутнє», - зауважив в.о. Ужгородського міського голови Богдан Андріїв.

Для тих, хто ще не знає. Парк Перемоги дислокується позаду тенісних кортів і штучних майданчиків спорткомплексу «Юність». Обабіч озера, єдиного в Ужгороді ще не проданого під забудову. Зробіть і Ви свій внесок для Ваших поколінь.

Віталій БІРОВЧАК

 

 

28 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів