Як покращити ситуацію у лісовому господарстві Закарпаття

розкажуть представники міжурядового екологічного проекту Forza

 

17 березня о 13.00 Ужгородському прес-клубі реформ відбудеться презентація міжурядового швейцарсько-українського проекту розвитку лісового господарства Закарпаття FORZA. Це перший комплексний лісогосподарський проект на Закарпатті, увага якого спрямована на управління довкіллям в області, запобігання природних лих та покращення житт?вого рівня місцевого населення.

Про мету проекту та його основні завдання розповість Міжнародний Радник швейцарсько-українського проекту розвитку лісового господарства Закарпаття FORZA Хілмар Фіольмі.

Менеджер сектору лісового господарства проекту FORZA Роман Волосянчук детальніше зупиниться на питаннях збереження природного стану лісів, збільшення виробництва лісопродукції та покращених методах планування лісового господарства.

Менеджер сектору соціального розвитку проекту FORZA ?рина Білявська розповість про способи підвищення цінностей лісових продуктів та послуг для покращення добробуту населення. А економіст, менеджер сектору інституційного розвитку Радміла Устич поінформу? про такі заходи проекту, як економічний аналіз держлісгоспів та деревообробних підпри?мств області.

У презентації візьмуть участь також представники Закарпатського обласного управління лісового господарства.

Просимо звернути увагу, що захід відбудеться не у приміщенні прес-клубу, а безпосередньо у офісі проекту!
Якщо хтось не зна?, де вул. Підгірна, 35, то о 12.45 біля ЗОШ ?2 ми будемо Вас чекати!

 

16 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів