ДТП в обласному центрі таки мала летальні наслідки

Йдеться про аварію на вулиці Гагаріна.

 

Як вже повідомляв Uzhgorod.net.ua,  30 червня в обласному центрі на вул. Гагаріна трапилася дорожньо-транспортна пригода. Як з'сувалося пізніше, загинув водій скутера.

Що ж трапилося на міській вилиці? Як повідомили медики виданню «Карпатський об’єктив» о 14.22 годині був виклик на «швидку допомогу» про те, що на вулиці Гагаріна трапилася аварія, у якій є потерпіла людина. Відтак карета «швидкої» забрала з місця пригоди місцевого жителя, у якого були численні травми. Від отриманих тілесних ушкоджень, потерпілий помер у міській лікарні.

 – Я не можу зрозуміти, звідки взявся водій мопеда перед автобусом. – розповідає водій «пазика». – Чи з лівого боку обігнав, чи якось об’їхав, однак попереду його перед цим не було. Побачивши мопед, я зробив маневр, прийнявши вправо, та справа їхав автофургон і я не міг нічого зробити, тому зачепив його бампером. Я до цих пір в шоковому стані й не можу оговтатися.  Ч

Як розповіли працівники Державтоінспекції, на вул. Гагаріна не розминулися скутер «Фокус» та автобус «ПАЗ». За попередньою інформацією скутер і автобус їхали однією смугою, мопед був перед автобусом. Перед світлофором мопедист, мабуть, почав гальмувати і водій «ПАЗа» зіткнувся з ним. Однак це лише версія, а що насправді трапилося, повинно встановити слідство. Цей факт внесено в Єдиний облік досудових розслідувань, розпочато досудове слідство. Обидва транспортні засоби поміщені на спецмайданчик.

Іван ЛАДЖУН

 

02 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів