Закарпатський нардеп: урядовці вже подумки потратили гроші за касові апарати на яхти й авто

А в цій ситуації уряд мав би поставити касові апарати підприємцям безкоштовно.

 

Про скасування касових апаратів не може бути і мови, якщо ми боремося за детінізацію економіки. Ні для кого не секрет, що робота через ФОП є однією з найпопулярніших схем з приховування реального обороту і ухилення від сплати податків. Звичайно, це стосується далеко не всіх. Є й такі, для кого підприємництво - це швидше самозайнятість, ніж бізнес. Для одних встановити касовий апарат - взагалі не проблема, а для інших - справді немалий фінансовий тягар.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише закарпатський нардеп Віктор Балога.

«Уряд в такій ситуації мав би поступити мудро і встановити касові апарати кожному підприємцю безкоштовно. Але, так як в Кабінеті Міністрів одні заробітчани, то дрібному бізнесу сказали, де і у кого потрібно купувати ліцензовані касові апарати. Зрозуміло, що йдеться про фірми, які так, чи інакше пов'язані з урядовцями. Останні уже порахували маржу і подумки потратили ці гроші на яхти і елітні автомобілі. Аж тут почалася політика - блокування трибуни, переговори і скасування вимог щодо касових апаратів.

В сухому залишку маємо те, що проблема так і не вирішена. Хоча, якщо встановити усім касові апарати за рахунок бюджету, вони б окупили себе місяців за 3, лише завдяки виведенню коштів з тіні. Нічого складного немає, не розумію, чому мовчить Міністр економіки?» - пише депутат.

 

02 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів