Сушена петрушка виявилася... марихуаною (ФОТО)

В ужгородця, який копирсався у сміттєвих баках, знайшли наркотичну речовину.

 

Під час складання адміністративного протоколу на ужгородця, правоохоронці виявили у нього пакет з речовиною схожу на наркотичну.

Днями дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції під час обходу адміністративної дільниці побачили підозрілого чоловіка, який викидав сміття із сміттєвих баків. Оскільки чоловік порушував благоустрій міста, а це є адміністративним правопорушенням, міліціонери зробили зауваження. Проте під час складання протоколу у громадянина правоохоронці побачили поліетиленовий пакет, який виглядав з кишені курточки.

На прохання дільничних пояснити, що це за пакет і що в ньому міститься – чоловік повідомив, що це висушена петрушка. Однак в подальшому, таки добровільно видав міліціонерам пакет, в якому знаходилась подріблена речовина зеленого кольору масою близько 8 грам, схожу на «марихуану».

За даним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження. Вилучену суміш направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналстичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Триває досудове розслідування, інформують з Ужгородського МВ УМВС.

 

02 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів