Закарпатці з пустими руками з Баварії не виїжджають… (ФОТО)

Відвідавши одне найбільш популярних серед туристів німецьке місто, закарпатці зрозуміли: тут можна не лише намилуватися численними архітектурними пам'ятками,  насолодитися смачним баварським пивом, а й  витратися на оригінальні сувеніри.

 

Саме для цього у Мюнхені створені всі необхідні умови для того, щоб любителі шопінгу відчули себе справжніми професіоналами. Серед  безлічі бутиків відомих брендів та торгових центрів в око впадає багатство сувенірного вибору із досить демократичними цінами. Не дивно, що столиця Баварії  притягує  тих, хто звик витрачати на покупки пристойні  кошти. І непристойні теж…

Вибір товарів, які можна привезти з цього міста, просто величезний і тому не дивно, що більшість туристів сушать собі голову над питанням: що купити в Мюнхені?

Отже - сувеніри. Тут вони є найбільш традиційними подарунками, бо більшість з них не китайського виробництва, а ручної роботи. Місцеві умільці можуть запропонувати все, що забажає душа гостя баварської землі - від старовинних годинників до дорогих національних костюмів ручної роботи.

Звичайно, найпопулярнішими сувенірами, які здебільшого купують туристи з усього світу, є різноманітні магнітики, брелки з символікою Баварії, красиві кухлі для пива, дерев'яні фігурки та годинники, олов'яний посуд тощо.

От що надибали закарпатські туристи в Мюнхені, відвідавши лише кілька сувенірних крамниць з різними цікавинками…

Uzhgorod.net.ua

 

05 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів