Ужгородська класична гімназія матиме щось своє, власне! (ФОТО)

Біля школи вже тиждень тривають будівельні роботи зі зведення парковки для шкільного транспорту. Оглянути її прийшли секретар Ужгродської міськради Богдан Андріїв зі своїм колегою Мироном Помпельом.

 

«Через погодні умови робота триває довше. Раніше тут був газон. Транспорт, який привозить щоранку дітей до школи, не мав де паркуватися. Відповідно створюється затор на дорозі та виникають незручності для інших водіїв. Вирішив трохи полегшити це, збудувавши зручне місце для паркування саме для шкільного транспорту. Адже дітей повинні без будь-яких труднощів привозити до школи та висаджувати у безпечному місці», – каже депутат Ужгородської районної ради та меценат Мирон Помпель.

До речі, збудувати паркову для навчального закладу порадив йому Богдан Андріїв, який вважає, що меценати активніше повинні долучатися до розбудови Ужгорода та створювати комфортні умови для мешканців міста. Також міський обранець не міг відгукнутися і на звернення від директора до батьків з проханням посприяти облаштуванню безпечної парковки. Тож, за власні кошти Мирон Йосипович вирішив зробити та облаштувати місце для транспорту, аби батькам було зручно висаджувати та забирати дітей з гімназії.

Ще перед початком робіт було ліквідовано з газону старий стовп, який ніякої користі не мав. Прокладено нові електрокабелі. Наразі на майданчику тривають будівельні роботи. Зведено вже значну частину парковки, яку закладено бруківкою.

За кілька днів роботи мають завершити і до початку навчального року Ужгородська гімназія матиме зручне місце для шкільних транспортних засобів.

Ярміла Гармасій для Uzhgorod.net.ua

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів