Червону гору з бійцями ПС у Мукачеві оточили силовики, готуючись до штурму!

Просто у ці хвилини на Закарпатті триває спецоперація. Червону гору, де переховуються бійці «Правого сектору», оточили силовики.

 

У селі Лавках триває масштабна спецоперація із затримання представників ПС. З власних джерел «Вікна» дізналися, що один із нападників скористався своїм мобільним телефоном, сигнал засікли правоохоронці й нині вони дізналися точне їхнє місцеперебування. Також біля Червоної гори спецпризначенці затримали чоловіка на мотоциклі без номерів та з наліпкою «Правого сектора» на бензиновому баку. Паралельно триває операція із роззброєння ПС та їхніх опонентів, у котрих правоохоронці вже вилучили багато зброї.

Нагадаємо, вчора пізно ввечері СБУ повідомила про затримання двох представників Правого сектору, які начебто причетні до стрілянини в Мукачеві. Бійці переховувались і були озброєні. СБУ спільно з Генпрокуратурою нині провадять слідчі дії стосовно до затриманих. Однак Правий сектор стверджує, що то не були спецоперація й гучне затримання, а свідоме й добровільне здавання бійців.

Докладніше про ситуацію на околицях Мукачева – у сюжеті «Вікон».

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів