Лазаренка можуть висунути кандидатом у Президенти України

Партія "Громада", лідером якої є колишній прем’єр-міністр Павло Лазаренко, засуджений у США за вимагання і відмивання грошей через американські банки, може висунути кандидатуру Лазаренка на вибори Президента України в жовтні цього року, передають Українські Новини.

 

Про це заявив у четвер, 24 червня, заступник голови партії Юрій Філяк. За його словами, таке рішення може прийняти з?їзд партії, який, можливо, пройде наприкінці липня.

Юрій Філяк повідомив, що зараз "Громада" нарахову? 15 тис. членів і ма? регіональні організації у всіх областях, а Павло Лазаренко до цього часу користу?ться популярністю серед членів партії.

"Лазаренко - це людина визначних здібностей, це політик, це господарник, який, наприклад, у Дніпропетровській області зробив дуже багато, і якого понині люди шанують і поважають", - сказав він.

Філяк відзначив, що не виключа?ться і варіант підтримки з?їздом "Громади" іншого кандидата в Президенти. За його словами, політрада ще оцінюватиме ситуацію з виборами і кандидатами, які будуть висунуті на них, для ухвалення остаточного рішення.

 

24 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів