«Аби місто було чистим та впорядкованим, потрібна особиста участь кожного ужгородця» — Богдан Андріїв (ФОТОРЕПОРТАЖ)

До загальноміського суботника 25 липня долучилися не тільки працівники обласної адміністрації та міської ради, а й ЖРЕРи, закріплені за районами міста, установи, заклади різних сфер та небайдужі ужгородці.

 

До прикладу, на вул. Академіка Корольова, комунальні працівники ЖРЕРу №8 на чолі з директором Юрієм Оксьоном приводили до порядку прилеглу до будинків територію: замітали, збирали сміття. Побачив як проходять роботи і безпосередньо долучився до благоустрою і секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

Відтак, упоравшись із прибиранням на цій локації, Богдан Євстафійович відвідав ще одну – Ужгородську центральну міську клінічну лікарню, працівники якої якраз активно працювали над облагородженням дворової місцини. Богдан Андріїв також допоміг і разом з головним лікарем лікарні Іваном Курахом вони позгрібали листя та траву.

«Аби місто було чистим та впорядкованим, потрібна особиста участь кожного ужгородця без винятку, адже ЖРЕРи і КШЕП не все можуть прибрати одні. До цього суботника наші мешканці поставилися з розумінням. За потребою прибрали територію в різних районах міста, зокрема набережні, сквери, парк «Підзамковий». Тому це позитивний захід — після сьогоднішнього прибирання наше місто стане хоч трохи чистішим. Однак полишати подібні заходи не треба, а організовувати їх хоча б  раз-двічі на місяць – це піде тільки на користь нашому місту», – упевнений секретар Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.

Ольга Палош для Uzhgorod.net.ua

 

25 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів