Без корупції та блату закарпатська молодь заповнює анкети на нових поліцейських (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Зранку у понеділок, 27 липня, у фоє Закарпатської ОДА стартував проанасований конкурс на прийом документів для всіх бажаючих стати поліцейськими.

 

Тут також присутній куратор нової поліції на Закарпатті, народний депутат Мустафа Найєм. Однак, журналістів чомусь більше, ніж бажаючих працювати в новій поліції Ужгорода та Мукачева.

Нагадаємо, раніше Мустафа Найєм зазначив, що у понеділок у приміщенні Закарпатської ОДА в Ужгороді розпочнеться прийом документів від всіх бажаючих стати поліцейськими. Кандидатам також буде доступний електронний набір на сайті МВС. Подача анкет триватиме з 27 липня по 11 серпня 2015 року.

Що стосується довідкового телефону (0312) 65-90-10, то 4 працівники довідкової служби відповідатимуть на усі питання стосовно створення нової поліції в області.

Потенційні патрульні, які заповнили анкету, потрапляють у другий етап - набір. Вимоги до учасників: вік - 21-35 років, загальна середня освіта (або вища), відсутність судимості, вільне володіння українською мовою та наявність посвідчення водія категорії В. "Навіть якщо людина немає водійських прав, нехай подається. Але вони на вулиці не з’являться без прав. Перед цим поліцейські обов’язково отримають водійські посвідчення", - мовив нардеп.

Другий етап складається з чотирьох випробувань: комп’ютерний тест, фізична підготовка, військово-лікарняна комісія, яка проводитиметься в Ужгороді і психологічна перевірка. "Людського фактору не буде", – підкреслює Мустафа Найєм.

За результатами усіх чотирьох випробувань людина потрапляє на співбесіду. Комісія, яка опитуватиме майбутніх патрульних, складатиметься з психолога, співробітника немісцевої міліції і двох представників громадських організацій.

"Зараз нам потрібно 250 людей в Ужгороді та Мукачеві. З огляду на те, що в Ужгородському міськвідділі працює 98 осіб, а у Мукачівському - 88 патрульних", – зазначає координатор нової поліції на Закарпатті. "Ніякої корупції, ніякого блату. Ця поліція буде відповідати тим самим нормам роботи, що у Києві, Одесі, Львові та Харкові" - додає Мустафа Найєм.

Загалом підготовка триватиме майже два з половиною місяці.

 

27 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів