Парламентарі хочуть звільнити від криміналу закарпатських правосекторівців

У Раді хочуть звільнити від криміналу закарпатський "Правий сектор".

 

Загалом протягом минулого тижня у Верховній Раді було зареєстровано 66 законопроектів.

Передати повноваження Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, Нацбанку пропонує президент, який подав законопроект "щодо консолідації функцій із державного регулювання ринків фінансових послуг". Документ передбачає внесення змін до Господарського та кодексу про адміністративні правопорушення, а також ряду законів. Зміни передбачають передачу повноважень з регулювання та нагляду у системі накопичувального пенсійного забезпечення, регулювання фінансово-кредитних механізмів і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Решту повноважень пропонується передати НБУ. "Метою законопроекту є скорочення кількості регуляторних та контролюючих органів на ринках небанківських фінансових послуг", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Звільнити від кримінальної відповідальності учасників конфлікту на Закарпатті між "Правим сектором" та силовиками пропонують нардепи від Радикальної партії на чолі з Олегом Ляшком. "Названі особи звільнятимуться від кримінальної відповідальності за умови, що вони на момент прийняття Закону звільнили або не утримують заручників, добровільно здали державним органам та не зберігають вогнепальну зброю, бойові припаси, вибухові речовини, вибухові пристрої. Відповідні кримінальні провадження підлягатимуть закриттю", - йдеться у пояснювальній записці до законопроекту.

Безкоштовно передавати об'єкти незавершеного будівництва учасникам АТО та сім'ям учасників, що загинули чи зникли безвісті в зоні її проведення пропонує нардеп Юлія Тимошенко у законопроекті "про внесення змін до деяких законодавчих актів України". Текст документу наразі відсутній на сайті Ради.

Накласти мораторій на приватизацію державного майна "до стабілізації ситуації у державі" пропонують позафракційні нардепи Юрій Левченко та Андрій Іллєнко, внісши зміни до Закону України "Про приватизацію державного майна". Документом передбачається заборонити тимчасово, у період проведення АТО та протягом шести місяців з моменту її завершення, таку приватизацію.

Також у парламенті зареєстрували проект ратифікації Конвенції між урядами України та Мальти про уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи.

 

28 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів