Як Правий сектор із корупціонерами на кордоні боровся (ВІДЕО)

Правий сектор розповів про стрілянину в Мукачеві — на прес-конференції.

 

Про те, хто та як запросив хлопців з Правого сектора на перемовини, про конфлікт, дискредитацію та події двотижневої давнини розповіли журналістам представники організації. А ще попросили – розповідати про них правду, і не створювати сенсаційних матеріалів.

Представники «Правого сектора» звернулися до журналістів, аби ті говорили правду. Вважають, проти «Правого сектора» розпочали інформаційну війну. За словами  представників «Правого сектора», за цим фактом кримінальне провадження так і не почали. Заяви голови ОДА  та інших чиновників про те, що учасники об’єднання терористи,  – вважають незаконними. Щодо подій, після яких про Правий сектор заговорили як про бандитів,  кажуть, це завідомо спланована акція.  Викликає подив і те, що бійців з кулеметами ніхто не зупинив. Олександр Сачко розповів і про конфлікт, який  розгорівся задовго до 11 липня. Розповіли і про те, що серед учасників організації повістки отримали і дві дівчини. Щодо представників «Правого Сектора» на кордонах – інформації не спростовує.

Каже,  таким  чином намагалися боротися з корупцією. А про хлопців, яких розшукують, про їх місце знаходження наразі не знає.

Слухала представників ПС і Мар’яна Мартин з "М-Студіо".

 

28 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів