На одній з ужгородських вулиць хлопчик провалився у люк (ФОТО)

Яка ще має статися трагедія, щоб комунальні служби  нарешті звернули увагу на проблему в місті?

 

Надзвичайна ситуація сталася кілька хвилин тому, повідомила у Фейсбук ужгородка Яна Макар, яка стала свідком цієї трагедії і викликала швидку. 

На розі вулиць Гагаріна і Проектної в обласному центрі хлопчик років дев’яти разом з другом катався на велосипеді, не помітив відсутність люка і впав у нього.

На щастя, швидка приїхала дуже оперативно, не пройшло і 10 хвилин від виклику.

Хлопчик у шоковому стані, побив руку, падаючи ударився в живіт і якби не велосипед, то впав би на оголені в люкові дроти. Однак хлопчика врятувало те, що він упав на велосипед, який не дав йому повністю провалитися під землю. Якими були б наслідки тоді – навіть важко передбачити…

Про те, що на одній з головних вулиць Ужгорода  покрали люки, жителі Гагаріна написали не одно звернення до інстанцій. Однак вже більше трьох місяців – жодної реакції. Ні відповіді, ні вирішення проблеми.

Як писав Uzhgorod.net.ua  минулого місяця, секретар міської ради Ужгорода Богдан Андріїв доручив директору департаменту міського господарства Олександру Костенчуку дати догану відповідальним за каналізацію через відкриті каналізаційні люки біля Боздоського парку. Вочевидь дисциплінарного стягнення мало. Поки не буде реального покарання відповідальних за це, ситуація навряд чи зміниться.

Редакція Uzhgorod.net.ua  сподівається, що з дитиною буде все добре.

 

28 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів