7 обшуків за день - і закарпатські контрабандисти «збідніли» на 800 тисяч гривень (ФОТО)

Податкова міліція вилучила в Ужгороді та районі побутову техніку, взуття і каву.

 

Напередодні, 28 липня, працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Закарпатській області проведено сім обшуків на території м. Ужгород та Ужгородського району за адресами накопичення товарно-матеріальних цінностей, що незаконно ввезені на територію України. Оперативно-слідчі дії проводились в рамках розслідування кримінального провадження внесеного до ЄРДР по факту ухилення від сплати податків в значних розмірах на підставі ухвал Ужгородського міськрайонного суду.

За результатами слідчих дій виявлено та вилучено: побутову техніку – 476 блендерів торгової марки «BRAUN» виробництва Польщі; 316 кг кави в зернах «BRAVOS» виробництва Чехії; 12 пар жіночих кросівок виробництва Китаю; фінансові документи на угорській мові; чорнові записи.

Загалом вилучено товарно-матеріальних цінностей, які були незаконно ввезені на територію України, на суму близько 800 тис. грн. Вказані товарно-матеріальні цінності знаходяться в слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області, інформують з відділу комунікацій Головного управління ДФС у Закарпатській області.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів