За що Яценюк обіцяє дати прочухана Москалю?

Прем'єр-міністр викликав глав окремих областей України до Харкова на нараду.

 

Як пише LB.ua, про це він заявив на засіданні уряду в середу після того, як міністр соцполітики Павло Розенко доповів про низькі показники оформлення заявок на отримання субсидій в Одеській (43%), Харківської (48%), Закарпатської (53%), Чернівецькій (54%), Донецькій (50%) і Луганській областях (35%).

"Мене дуже хвилює ситуація по цих областях, які завалили роботу по субсидіям. Я пропоную протокольне рішення Кабінету міністрів про особисту відповідальність голів Одеської, Харківської, Чернівецької, Закарпатської областей за соціальне забезпечення громадян України та оформлення субсидій. Це пряма відповідальність влади. Я хочу провести засідання, думаю в Харкові, з главами обласних адміністрацій східного регіону і південного. І в тому числі буде обговорюватися питання оформлення субсидій і конкретної роботи кожного голови адміністрації на благо громадян країни і відповідальності за виконану роботу", - заявив прем'єр.

"Прошу секретаріат Кабінету Міністрів підготувати мою робочу поїздку до Харкова, запросити глав східних і південних областей. Чи не на нараду, вже пора прочухана влаштувати", - сказав він.

Нагадаємо, Одеську ОДА очолює Михайло Саакашвілі, Харківську - Ігор Райнін, Закарпатську - Геннадій Москаль, Чернівецьку - Олександр Фіщук, Луганську - Георгія Тука, Донецьку - Павло Жебрівський.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів