Від 3 до 7 років позбавлення волі - за незаконну торгівлю «лівим» акцизним товаром (ФОТО)

Ящики з горілкою та цигарками правоохоронці виявили у гаражі мешканки Берегова.

 

Вчора співробітники Берегівського райвідділу міліції спільно з оперативниками міжрайонного відділу обласного управління з протидії злочинам у сфері економіки  виявили та вилучили з гаража 34-річної мешканки міста Берегово 4970 пачок цигарок марки «Фест-7» без акцизних марок та 216 пляшок горілки «Пшенична» з акцизними марками.

Як з’ясували правоохоронці, берегівчанка займалася роздрібною торгівлею  цигарками та горілкою, не маючи на це відповідного дозволу.

Слідчим Берегівського РВ УМВС відомості про цей факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.199 Кримінального кодексу України  (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Вилучені цигарки та горілка  направлені на проведення експертизи, джерело їх походження з’ясовується. Триває слідство, інформують з Берегівського РВ УМВС.

 

29 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів